ΑΤΟΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Home / ΑΤΟΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες,
Οδηγηθείτε στην Αυτογνωσία

Οι άνθρωποι που αναζητούν ψυχολόγο αντιμετωπίζουν μια δύσκολη περίοδο στη ζωή τους, που συνήθως φέρνει και αντιφατικά συναισθήματα. Στην ατομική ψυχοθεραπεία, ο πελάτης έχει ατομικές συναντήσεις με τον ψυχοθεραπευτή του, με στόχο να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του, σε όποιον τομέα κι αν εντοπίζονται αυτές. Η συνεδρία διαρκεί συνήθως 50-60’, αλλά η διάρκεια, η συχνότητα και το κόστος ποικίλλουν, και καθορίζονται ανάλογα με τις ανάγκες του θεραπευόμενου και με τη σύμφωνη γνώμη του θεραπευτή.

Η ψυχοθεραπεία απευθύνεται σε όλους και μπορεί να βοηθήσει το θεραπευόμενο να ξεκαθαρίσει τη σκέψη και τα συναισθήματά του, να ξεπεράσει κάποια δυσκολία που αντιμετωπίζει, να αλλάξει τη συμπεριφορά του, να οδηγηθεί προς την αυτογνωσία και, γενικά, να κάνει πιο λειτουργικές επιλογές.

Προσφέρω ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας σε ανθρώπους διαφόρων ηλικιών, βασιζόμενη στο μοντέλο Συστημικής Οικογενειακής Θεραπείας, αλλά χρησιμοποιώντας και ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών τεχνικών, ανάλογα με τις ανάγκες του ανθρώπου που ζητά τη βοήθειά μου. Βρίσκομαι στο πλάι των θεραπευόμενων και, μαζί, συναποφασίζουμε για την πορεία της θεραπείας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, τους οποίους βάζουμε από κοινού.