Παρουσίαση poster στο συνέδριο “Creativity in Research”, University of Bedfordshire

Παρουσίαση poster στο συνέδριο “Creativity in Research”, University of Bedfordshire

Στα πλαίσια των διδακτορικών σπουδών μου στο Πανεπιστήμιο του Bedfordshire, UΚ, έκανα μια παρουσίαση poster για το συνέδριο “Creativity in Research”, που πραγματοποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2017.

Η προετοιμασία ενός poster απαιτεί την ξεκάθαρη παρουσίαση της έρευνας, που μπορεί να περιλαμβάνει κάποια βασικά στοιχεία της θεωρίας, της μεθοδολογίας, των αποτελεσμάτων και άλλων βασικών πληροφοριών, όπως αναφορές στη βιβλιογραφία. Επίσης, σημαντικό είναι να συμπεριλαμβάνονται εικόνες, σχεδιαγράμματα ή πίνακες, ώστε το poster να είναι πιο εύκολο στην ανάγνωση, πιο ευπαρουσίαστο και πιο καλαίσθητο.

Η παρουσίαση αυτή είναι η πρώτη σε μια σειρά συμμετοχών σε συνέδρια και σεμινάρια που θα πάρω μέρος στη διάρκεια των σπουδών μου. Η εμπειρία αυτή ήταν πολύ χρήσιμη και βοηθητική στο να ξεκαθαρίσουν θέματα στην έρευνά μου, καθώς και στο πώς θα τα παρουσιάσω σε κοινό. Ιδιαίτερα βοηθητικοί ήταν και οι δύο επόπτες μου, που με την εμπειρία τους μου έδωσαν κατευθυντήριες γραμμές για την πορεία της έρευνάς μου και την προετοιμασία του poster. Τέλος, εξαιρετική είναι η γραφιστική δουλειά της Νικολέτας στο skafandro.