Η ιστορία μου: ένα δροσερό ποτήρι νερό μέσα στο καλοκαίρι

Η ιστορία μου: ένα δροσερό ποτήρι νερό μέσα στο καλοκαίρι

“Ένα δροσερό ποτήρι νερό μέσα στην καλοκαιρινή ζέστη.

Μια ανάσα από κάποιον που σκέφτεσαι.

Από τι νομίζεις ότι αποτελείται η ζωή; Είναι οι μικρές στιγμές, που μας κάνουν να νιώθουμε ζωντανοί. Είναι οι στιγμές που μας κάνουν να ξεπερνάμε το φόβο μας και να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι δεν είναι ο φόβος αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο, αλλά εμείς οι ίδιοι.”

Iστορίες σαν αυτή έγραψαν οι συμμετέχοντες στο “Athens Live with Awareness, Courage and Love Meetup: Η ιστορία μου: ένα δροσερό ποτήρι νερό μες στο καλοκαίρι”. Με τις υπέροχες κάρτες της Σταυρούλας ως προτροπή για σκέψη, αφήσαμε τη δημιουργικότητά μας ελεύθερη και την καρδιά μας να μας ψιθυρίσει ή να μας φωνάξει. Χρησιμοποιήσαμε λέξεις δυνατές, έντονες, που διεγείρουν τη φαντασία και το συναίσθημα, λέξεις που επηρεάζουν και αποκαλύπτουν κάτι βαθύ για μας.

Οι συζητήσεις έντονες και τα συναισθήματα έκδηλα σε μια συνάντηση που κινητοποίησε αρκετούς από μας. Ο πανέμορφος χώρος και η εξυπηρέτηση στο The Dalliance, που μας φιλοξένησε, επισφράγισε την επιτυχία της συνάντησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, μοιραζόμενοι τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

(Η μικρή ιστορία στην αρχή του άρθρου είναι κάτι που έγραψα την ώρα που οι συμμετέχοντες έγραφαν τις δικές τους ιστορίες.)